Lofoten

In 2014 ben ik op fotografiereis geweest naar de Lofoten. Deze reis was m’n eerste trip die specifiek op fotografie gericht was. Het was een intensieve 7-daagse workshop onder leiding van landschapsfotograaf Bart Heirweg. De hele week was een fantastische ervaring. Van alle beeldmateriaal zijn uiteindelijk onderstaande 38 beelden overgebleven. Zij zijn ook tentoongesteld geweest in het gemeentehuis van Schelle, tijdens het Blow-up fotosalon van de fotogroep DAFOFI.

 

In 2016 heb ik de gelegenheid gehad om als reisbegeleider voor Anders Reizen opnieuw naar de Lofoten te gaan. Hoewel de focus hier helemaal anders lag, heb ik toch de gelegenheid gehad om enkele mooie beelden te maken, niet in het minst omdat de bij wijlen spectaculaire wandelingen ons naar plekken en toppen bracht waar we tijdens de workshop nooit konden komen.

Hieronder is een selectie van deze reis


1 Response to Lofoten

  1. Rob Putseys schreef:

    Een mooie selectie, Rudy! Meer van dat! Ik wist al dat de Lofoten erg mooie eilanden zijn, maar jouw foto’s zetten mij ook aan het dromen.
    Bart Heirweg is natuurlijk een bekwame leermeester en mentor voor natuurfotografie. Een van de volgende weken komt hij een voordracht geven voor onze fotoclub Arteloo in Tessenderlo.
    Tot ziens!
    Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *